REKLAMA
Pečené zemiaky na grile
Pečené zemiaky na grile sú ideálnou prílohou k barbecue alebo grilovanému mäsu.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 8 ks stredne veľkých zemiakov
- 4 Lyžice olivového oleja
- 2 lyžičky čerstvého oregana
- 2 lyžičky granulovaného cesnaku
- Soľ podla chuti
- čerstvo mleté čierne korenie podľa chuti
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Zemiaky dôkladne opláchnite a vysušte. Potom každý zemiak obalíme v olivovom oleji.
2. Krok
Potom osolíme, okoreníme a posypeme oreganom a granulovaným cesnakom.
3. Krok
Zemiaky následne zabalíme do alobalu a položíme na pripravený gril.
4. Krok
Pečieme zemiaky približne 20 minút na každej strane, kým nie sú mäkké. Čas pečenia môže závisieť od veľkosti zemiakov.
5. Krok
Po upečení necháme zemiaky chvíľu odstáť pred servírovaním.