REKLAMA
Zdroj: FB: Skupinka pre domáce kuchárky, kuchárov a kuchtíkov
Perkelt z kuracích stehien
Klasický perkelt z kuracích stehien s domácimi haluškami.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 4 Kúsky kuracie stehná
- 2 Kúsky Cibuľa
- 4 strúčiky cesnaku
- 2 Lyžice sladká paprika
- 250 ml voda
- 2 Lyžice olej
- 2 lyžičky soľ
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
90 min.
1. Krok
Očistite kuracie stehná, nakrájajte na menšie kúsky a osoľte.
2. Krok
Na panvici rozohrejte olej a restujte na ňom drobno nakrájanú cibuľu.
3. Krok
Pridajte pretlačený cesnak a orestujte ešte minútu.
4. Krok
Pridajte kuracie mäso a orestujte ich zo všetkých strán.
5. Krok
Potom pridajte papriku, premiešajte a krátko restujte.
6. Krok
Mäso podlejte vodou.
7. Krok
Zakryté dusíme na miernom ohni približne hodinu, kým mäso nie je mäkké.
8. Krok
Na koniec pridajte nakrájanú papriku a varte ešte asi 10 minút.