REKLAMA
Pljeskavica
Pljeskavica je špecialita balkánskej kuchyne. Ide o mäsovú kotletu, ktorú si môžete dať s chlebom s čerstvou zeleninou a kyslou smotanou.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 500 g mletej bravčovej a hovädzej zmesi
- 1 ks Cibuľa
- 2 ks strúčiky cesnaku
- 1⁄2 lyžičky mletej červenej papriky
- 2 kl čubrica korenie
- 1 lyžička sušeného oregana
- olej na pečenie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Zmiešajte mleté mäso, cibuľu, cesnak, soľ, čubricu, papriku a oregano.
2. Krok
Zo zmesi vytvarujeme 4 kotlety.
3. Krok
Na panvici rozohrejte olej a pečte pljesavice z oboch strán po 5 minút.