REKLAMA
Plnené zemiakové placky
Placky zemiakové má každý rád ,,naplnené chutia tiež fajn, skúste 👌😉
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
3
- PLACKY
- 5 strúčkov cesnaku
- 1 žltá cibuľa
- 620 g zemiaky
- 2 vajcia
- 105 g hladká múka
- 50 ml mlieko
- čierne mleté korenie
- rasca
- štipka soli
- majoránka
- olej
- Plnka
- 1 Cibuľa
- 1⁄2 paprika
- 1 stredná rajčina
- 200 g kuracie prsia
- 160 voda
- 4 pl kečup
- 225 g šampiňóny sterilizované
- 115 g kukurica sterilizovaná
- čierne ml korenie
- Červená mletá paprika
- drvený kmín
- vegeta
Odporúčané produkty
Podravka ochucovadlo
Podravka NATUR
Podravka kečup jemný
Podravka dijónska horčica
REKLAMA
Postup
120 min.
1. Krok
PLACKY
2. Krok
Zemiaky zbavíme šupky a nastrúhame ,jeden zemiak roxmixujeme s cibuľov a cesnakom spojíme s nastrúhanými zemiakmi.
3. Krok
Pridáme vajcia koreniny,soľ,múku, mlieko.
4. Krok
Zamiešame a so zemiakovej hmoty pečieme na väčšej panvici placky.
5. Krok
PLNKA DO PLACIEK
6. Krok
Cibuľu menšiu nakrájanú na malé kúsky osmahneme na kvapke oleja,pridáme nadrobno nakrájanú polku papriky a celú rajčinu, spolu dusíme.
7. Krok
Po asi 15 minútach pridáme kuracie prsia a koreniny so soľou.Znova dusíme kým prsia nezmäknú a pridáme kečup.
8. Krok
Nakoniec pridáme šampiňony a kukuricu,,necháme prejsť varom ,Po prípade dochutíme.
9. Krok
Upečené placky naplníme plnkou,,posypeme syrom a papáme.