Zdroj: sitriel from Getty Images
Polievka z bravčového mäsa
Táto polievka z bravčového mäsa je naozaj veľmi výživná a sýta. Napriek tomu, že príprava môže byť trochu časovo náročná, určite si ju vychutnáte.
Ingrediencie
- 500 g bravčového mäsa
- 2 ks mrkvy
- 2 ks petržleny
- 1 ks Cibuľa
- 3 strúčiky cesnaku
- 250 g zeleného hrášku
- 2 ks zemiaky
- 1 l vody
- 2 Lyžice oleja
- soľ a korenie
Najnovšie letáky
Postup
Začneme tým, že si pripravíme všetky potrebné ingrediencie. Mäso umyjeme, očistíme a nakrájame na menšie kúsky. Mrkvu, petržlen a zemiaky očistíme a nakrájame na kocky. Cibuľu a cesnak olúpeme a nadrobno nakrájame.
Na panvici rozpálime olej a pridáme na ňu nakrájané mäso. Mäso opečieme do zlatista. Pridáme nakrájanú cibuľu a cesnak. Restujeme do zlatohneda. Potom pridáme nakrájanú zeleninu a hrášok. Všetko premiešame a podusíme asi 5 minút.
3.Nakoniec túto polievku podlejeme vodou, pridáme soľ a korenie podľa chuti a všetko spolu varíme asi hodinu a pol. Polievka by mala byť hustá a mäso by malo byť mäkké.