REKLAMA
Zdroj: Facebook - Varenie je radosť.
Pravá zabíjačková kapustnica
Výborná zabíjačková kapustnica. To, čo nestihnete zjesť, môžete zavariť do pohárov a mať tak po ruke kedykoľvek.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 1 kg kyslá kapusta
- 1 ks bravčové koleno
- 1 kg bravčové stehno
- 2 pl múka
- 5 ks strúčiky cesnaku
- 2 ks Cibuľa
- soľ
- mletá červená paprika
- mletej rasce
- voda
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
90 min.
1. Krok
Cibuľku nakrájame na drobno. V hrnci rozpálime olej a cibuľku speníme.
2. Krok
Potom pridáme mletú červenú papriku a kapustu.
3. Krok
Celé to podlejeme vodou a pridáme ešte na kocky nakrájané mäso a koleno s kožou.
4. Krok
Keď je uvarené koleno už mäkké, oberieme ho a vrátime naspäť do kapustnice.
5. Krok
Zabíjačkovú kapustnicu dochutím pretlačeným cesnakom, rascou, prípadne dosolíme.
6. Krok
Pred koncom varenia si urobíme zápražku a to tak, že zmiešame hladkú múku s vodou a prilejeme ku kapustnici. Varíme ešte približne 10 minút.
Prepáčte, ale kto vymyslel taký s prepáčením blbý popis receptu? Kopec reklam a popis receptu absolutne nevyhovujúci. To už ste to mohli podávať čitateľom po jednotlivých slovách a nie po vetach.