REKLAMA
Zdroj: Facebook - Varenie je radosť.
Prekladané bravčové rezne
Bravčové rezne posypané šunkou, šampiónmi, syrom a preliate smotanou.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
6
- 800 g bravčového karé alebo stehno
- 100 g plátkový syr
- 100 g dusená šunka
- 1 can šampióny
- 180 ml smotana na varenie
- mleté čierne korenie
- posekaná petržlenová vňať
- olej
- soľ
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
120 min.
1. Krok
Bravčové mäso umyjeme a nakrájame na rezne.
2. Krok
Rezne naklepeme, osolíme, okoreníme, trošku pomúčime a orestujeme na oleji z oboch strán.
3. Krok
Rezne preložíme na pekáč, v ktorom ho budeme piecť. Nalejeme tam výpek, obložíme ho šunkou a pokrájanými šampiónmi.
4. Krok
Celé to zalejeme smotanou a posypeme petržlenovou vňaťou. Na vrch poukladáme plátkový syr.
5. Krok
Pečieme v predhriatej rúre na 180°C približne 60 minút.