REKLAMA
Proteinová maškrta na druhú
Tvarohovo - proteinové guličky s vanilkou, proteinový puding z mandľového mlieka s pistáciovým maslom.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 1⁄2 vaničky hrudkovitého tvarohu
- 2 polievková lyžica cícerová múka
- 1 odmerka jahodového vegan proteínu
- 1 čl vanilky od vanilkovyobchod.cz
- 1 čl miesto vajíčka (nemali sme doma) som použila chia s vodou
- 1 pl kokosový olej
- 300 ml mandľové mlieko
- 1 balík vanilkového proteinového pudingu od droetker_sk
- 1 čl kokosového cukru
- 2 druhy pistácií
- jahoda
- prípadne iné ovocie
- 2 pl pistáciového masla od powerlogy_slovakia
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
20 min.
1. Krok
Najskôr si pripravíme tvarohové guľky. V miske si vymiešame tvaroh, múku, proteín, vanilku a napučané chia. Vytvarujeme si guľky, ktoré si obalíme v múke, hádžeme do vriacej vody na 5-7min. Následne prelejeme kokosovým olejom. Odložíme.
2. Krok
Pustíme sa do pudingu. Uvaríme si ho podľa návodu na obale, pridáme kokosový cukor. Uvarený puding prikryjeme potravinárskou fóliou, po 10-15min, keď je puding izbovej teploty, vmiešame pistáciové maslo. Puding je krásne našľahaný, plný skvelej chuti. Tesne pred podávaním si guličky zohrejeme na panvici a podávame. Dobrú chuť.
3. Krok
Zvolila som rýchle a jednoduché “stajlovanie”, táto maškrta nezniesla odklad 😂😩.