REKLAMA
Puchríková polievočka
Polievka z morčacích žalúdkov, ľahká na prípravu a chutná. Suroviny sú uvedené presne vo váhe pretože každé jedo si píšem do kalorických tabuliek.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
6
- 104 g väčšia cibuľa
- 434 g morčacie žalúdky
- 464 g zemiaky
- 70 g paprika biela
- 80 g rajčiny
- 43 g PLhorčica
- 12 g cesnak
- 1600 ml voda
- soľ
- drvený kmín
- červené ml paprika
- majoránka
- 4 mleté korenie farieb
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
150 min.
1. Krok
Na kvapke oleja osmahneme nadrobno nakrájanú cibuľku. Pridáme nakrájané žalúdky.
2. Krok
Dusíme do mäkka, pozor musia sa dusiť dlhšie.
3. Krok
Keď sú na 3/4 mäkké pridáme na drobno nakrájanú papriku a rajčiny.
4. Krok
Znova všetko dusíme pridáme soľ,korenie mleté 4 farieb,červenú papriku.
5. Krok
Keď máme všetko mäkké pridáme zemiaky na kocky nakrájané a horčicu, varíme do zmäknutia zemiakov.polievku nezahusťujem nechám trošku zemiaky viac uvariť.
6. Krok
Nakoniec pridať trošku majoránky ,rozpučený cesnak,dochutíme podľa seba chvíľku povaríme, hotovo