REKLAMA
Rajčinová omáčka
Pravá talianska rajčinová omáčka na pizzu alebo cestoviny!
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
5
- 9 paradajky
- 6 strúčiky cesnak
- 1 Cibuľa
- 2 petržlenová vňať
- 2 polievková lyžica olivový olej
- soľ
- Korenie
- cukor
- Suché oregano
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Do spodnej časti paradajok urobte priečne zárezy. Potom ich vložte do vriacej vody a varte 2-3 minúty. Potom ich presuňte do ľadovej vody. Odstráňte šupky. Nakrájajte ich na polovice. Z vnútra odstráňte semienka a nakrájajte ich. Semená preceďte do nakrájaných paradajok.
Zdroj: Youtube
2. Krok
Nakrájajte cibuľu, cesnak a petržlenovú vňať. Na panvici rozohrejte olej. Pridajte cesnak. Skôr ako zhnedne, pridajte cibuľu a potom paradajky. Dobre premiešajte. Dochuťte soľou a korením. Prikryte a varte
Zdroj: Youtube
3. Krok
Pridajte štipku cukru, oregano a petržlenovú vňať. Presuňte do pohára, podávajte a vychutnajte si!
Zdroj: Youtube