REKLAMA
Rizoto s červenou šošovicou
Rýchle a chutné jedlo vhodné na obed alebo večeru.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 1 Cibuľa
- 120 g červenej šošovice
- 100 g ryže
- 150 g lúpaných paradajok
- 100 ml ovseného krému smotany na varenie
- soľ
- kurkuma
- olivový olej priordei slovakia
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
35 min.
1. Krok
Na oleji si speníme cibuľu, pridáme ryžu a korenie a zalejeme vodou. Varíme do mäkka, vodu podľa potreby dolievame.
2. Krok
Červenú šošovicu si dáme do hrnca spolu s olejom a lúpanými paradajkami. Zalejeme vodou a varíme do mäkka.
3. Krok
Šošovicu pridáme k ryži, pridáme ovsený krém. Zamiešame a necháme prejsť varom.
4. Krok
Podľa potreby dokoreníme a odstavíme.
5. Krok
Posypeme pažítkou.
6. Krok
Dobrú chuť!