REKLAMA
Rukolová polievka
Je ľahká a rýchla a aj veľmi chutná.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 100 g rukola
- 1 malá cibuľa
- olej
- 390 g zemiaky
- 700 ml voda
- 50 g syrokrém
- 3 strúčiky cesnaku
- soľ a korenie
- vegeta
- bageta
- reďkovka
- kyslá smotana
Odporúčané produkty
Podravka ochucovadlo
Podravka NATUR
Podravka kečup jemný
Podravka dijónska horčica
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Na kvapke oleja osmahneme nadrobno nakrájanú cibuľku pridáme očistené nakrájané zemiaky a spolu podusíme .
2. Krok
Zalejeme vodou ,osolíme a privedieme do varu ,varime do zmäknutia zemiakov.
3. Krok
Ak máme zemiaky mäkké, pridáme rukolu,syrokrém a chvíľku povaríme. Odstavíme a ručným mixérom rozmixujeme. Dochutíme a môžeme podávať.
4. Krok
Do taniera dáme polievku na ňu osmahnutú bagetu, pár koliesok reďkovky a lyžičku kyslej smotany. Dobrú chuť.