REKLAMA
Rýchle bravčové karé v rúre
Pečené bravčové karé v rúre s cibuľkou, horčicou a zemiakmi.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
6
- 800 g bravčová panenka
- 5 pl plnotučná horčica
- 1 ks Cibuľa
- mleté biele korenie
- soľ
- olej
- horúca voda
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
105 min.
1. Krok
Bravčové karé nakrájame na plátky, naklepeme a okoreníme.
2. Krok
Plátky karé potrieme z jednej strany horčicou a opečieme ich na oleji z oboch strán.
3. Krok
Opečené bravčové karé vložíme do pekáča a poukladáme naň nakrájanú cibuľku.
4. Krok
Pripravíme si zálievku z teplej vody, 3 PL horčice a 1 KL soli. Ňou polejeme mäso a plech zakryjeme alobalom.
5. Krok
Bravčové karé pečieme v rúre zhruba 90 minút na 200 °C. Počas pečenia kontrolujeme či netreba doliať vodu.