REKLAMA
SCD zelerová omeleta s hráškom a šampiňónmi
Chutna omeleta
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
3
- 500 g zeleru
- 200 ml oleja
- 1 cibuľa g sterilizovaného hrášku
- 150 g morčacej salámy šunky bez dextrózy
- 100 g čerstvých šampiňónov
- 5 vajec
- 1 Hŕstka nasekanej petržlenovej vňate
- soľ ml čierne korenie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Surový zeler očistíme, nakrájame na menšie kocky a dáme pražiť do horúceho oleja vo väčšej panvici. Pridáme nakrájanú cibuľu a pražíme do zlatova.
2. Krok
Odstavíme a scedíme od oleja. V mise vyšľaháme vajcia, pridáme upečený zeler a cibuľu, hrášok. Salámu nakrájame na jemno, šampiňóny na plátky, a pridáme do vaječnej zmesi.
3. Krok
Osolíme, okoreníme, vmiešame petrž. vňať a vylejeme na zohriatu veľkú panvicu. Pečieme pri nižšej teplote asi 20.min. Neotáčame, omeleta sa prepečie.