REKLAMA
Segedínsky guláš špeciál
Tradičný maďarský segedínsky guláš špeciál. Plný lahodnej chute.
REKLAMA
Recept nájdeš v tomto článku
Nakladanie kapusty – Recept, ako pripraviť kyslú kapustu výbornej chuti
Ingrediencie
porcií
4
- 650 g pliecko bravčové
- 120 g Cibuľa
- 100 g masť bravčová
- 20 g paprika červená mletá
- 1 paprika
- 350 ml vývar hovädzí
- 20 g soľ
- 0.7 g rasca celá
- 650 g kapusta kyslá
- 50 g hladká múka
- 200 g smotana kyslá
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
90 min.
1. Krok
Na masti si opražíme cibuľu nasekanú najemno. Pridáme bravčové pliecko pokrájané na menšie kocky.
2. Krok
Keď mäso pustilo šťavu, vydusíme ju a opekáme. Pridáme soľ, rascu, mletú papriku a chvíľku orestujeme.
3. Krok
Podlejeme vývarom a dusíme do mäkka. Keď je mäso na trištvrte hotové, pridáme nakrájanú papriku a kyslú kapustu, ktorú sme tiež prekrájali na menšie kúsky.
4. Krok
Všetko spolu chvíľku podusíme asi 15 minút. Na záver segedín dochutíme kyslou smotanou v ktorej sme rozmiešali múku. Ak by bol segedín príliš hustý pridáme ešte vývar.
5. Krok
Na záver už len podľa potreby dochutíme soľou.