REKLAMA
Silný kurací vývar
Vývar je liek na všetko.
REKLAMA
Recept nájdeš v tomto článku
Polievky pre deti – 20+ výborných receptov, ktoré budú mať veľký úspech
Ingrediencie
porcií
6
- kuracie krky
- kuracie chrbty
- väčšie kuracie prsia
- petržlenová vňať sušená alebo čerstvá
- veľa mrkvy
- veľa petržlenu
- 1 Cibuľa
- 8 strúčiky cesnaku
- množstvo vody je na každom
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
480 min.
1. Krok
Nebojte sa, že sa vám zelenina alebo kuracina pri takom dlhom varení rozpadne na kašu. Vývar bude krásne silný.
2. Krok
Umyjeme a osušíme si mäso. Vložíme ho do vlažnej vody do hrnca aj spolu s očistenou a nakrájanou zeleninou. Zapneme si sporák a varíme ho. Ja ho varím na 4 stupni. Keď začne voda vrieť, necháme prejsť vývar varom aspoň hodinu. Potom ho stiahneme na 1 stupeň a varíme zvyšné hodiny. Každý podľa seba. Cesnak dávam hodinu pred koncom do hrnca. Ja si ho ošúpem a strúčiky napichnem na špáradlá, aby som ho nemusela loviť v hrnci.