REKLAMA

Zdroj: FB: Recepty a rady do kuchyne I.

Šmirkas nátierka

Šmirkas je bryndzová nátierka, ktorá pochádza z liptovského regiónu. Pôvod slova šmirkas pochádza z nemčiny čo v preklade znamená rozotierateľný syr.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
10
  • 200 g bryndza Pridané do
  • 50 g maslo Pridané do
  • 10 g mletá červená paprika Pridané do
  • 50 g mladá cibuľka Pridané do
  • 20 g horčica Pridané do
  • pažítka Pridané do
REKLAMA

Postup

15 min.
1. Krok

V miske vymiešame maslo s paprikou a potom pridáme bryndzu.

2. Krok

Nátierku dochutíme horčicou a nakrájanou cibuľkou.

3. Krok

Podávame s pažítkou.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Pečivo

747 receptov

Obed

4876 receptov

Mäsité jedlá

2257 receptov

Nátierky

331 receptov

Mascarpone

342 receptov

Večera

4590 receptov

Torty

481 receptov

Kuracie mäso

788 receptov

Dezert

3772 receptov