REKLAMA
Snehové lízatká
U detičiek majú zaručený úspech🍭
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
15
- 4 bielka
- Štipka soli
- 230 g kryštálový cukor
- 1 čl citrónová šťava
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
120 min.
1. Krok
Všetky uvedené suroviny vyšľaháme na pevný sneh. Cukor musí byť úplne rozpustený.
2. Krok
Ak chceme farebné lízanky pridáme šťavu z červenej repy, matchu, modrú spirulínu...
3. Krok
Na plech dáme papier na pečenie na to špajdle a pomocou cukrárskeho vrecka tvarujeme požadovaný tvar.
4. Krok
Rúru prvú hodinku necháme na 120 stupňov potom znížime a ďalej sušíme na 50 stupňov ďalšiu pol hodinku.
5. Krok
A máme hotovo uchovávajte v suchej zavretej krabičke.
6. Krok
Dobrú chuť! 🍭