REKLAMA
Zdroj: FB: Gesunde Ernährung - ganz einfach
Soljanka
Soljanka je hustá polievka obsahujúca zmes mäsa, klobásy, zeleniny.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
Ingrediencie
- 500 g klobása
- 300 g kuracie mäso
- 2 ks Cibuľa
- 2 ks mrkva
- 1 ks paprika
- 3 ks cesnak
- hrášok
Omáčka
- 1 ks kečup
- 1 ks citrón
- 2 pl cukor
- 2 pl soľ
- korenie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Pripravte si všetky potrebné ingrediencie. Očistite a nakrájajte zeleninu na kúsky. Mäso a klobásu nakrájajte na menšie kúsky.
2. Krok
Na panvici na olivovom oleji orestujte cibuľu, kým nebude zlatohnedá. Pridajte cesnak a orestujte ho.
3. Krok
Pridajte mäso a klobásu a opražte ich, kým nezačnú meniť farbu. Pridajte nakrájanú zeleninu a orestujte ju spolu s mäsom.
4. Krok
Pridajte kečup, citrónovú šťavu, cukor, soľ a korenie.
5. Krok
Soljanku varíme niekoľko minút, kým sa všetky chute nespoja.
6. Krok
Podávame ju horúcu s kúskom chleba. Dobrú chuť!