REKLAMA
Špaldový chlebík z pekárničky
Veľmi jednoduchý ,rýchly recept na chlebík
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
10
- 300 g celozrnná špaldová múka
- 250 g špaldová hladká múka
- 550 ml teplá voda
- 1 bal droždie sušené
- 1 čl cukor hnedý
- 1 čl ocot
- 1 čl soľ
- 1 pl olej olivový extra virgin
- úplný rasca
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
140 min.
1. Krok
Do pekárničky nalejeme teplú vodu,pridáme cukor a nasypeme múku zmiešanú so sušeným droždím ,ocot ,olej,kmín a soľ.
2. Krok
Zapneme na program "Rýchly", ktorý u mňa trvá 2 ,10 hodiny.
3. Krok
Po dopečení necháme chlieb vo forme a vrch potrieme slanou vodou. Necháme ďalších 10 -15 min. v pekárni oddychovať.
4. Krok
Potom chlieb opatrne vyklopíme a necháme na mriežke úplne vychladnúť. Podávame kedykoľvek a s čímkoľvek :)
5. Krok
Ak ste sa inšpirovali, prajem Vám ,,dobrú chuť! :)