REKLAMA
Špenátové rizoto
Rizotá mám veľmi rada, či už tekvicové, cviklové alebo aj toto špenátové
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
3
- 250 g basmati ryža
- 350 g mrazený špenát
- 1 čl ghí
- 100 g mozzarella
- 1 pl olivový olej
- 1 ks menšia cibuľa
- voda
- soľ a korenie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Na olivovom oleji osmahneme dozlatista cibuľu. Pridáme 250g (u mňa to boli dve vrecká po 125g) bamati ryže a podlejeme vodou. Za občasného miešania varíme, v prípade potreby dolejeme vodu. Keď je ryža polomäkká pridáme mrazený špenát, soľ, korenie a 1 lyžičku ghí. Miešame kým sa zmes nespojí do krémová a špenát je rozmrazený. Pridáme nastrúhanú mozzarellu, vmiešame a podávame.
2. Krok
Gramáže si môžete upraviť podľa seba. Daný recept vyjde na 3 porcie 😊