REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/ng336qkYzH_BQr8CoWvr/3e626bc57f2550bf104b245d7c79712e.png)
Špenátový prívarok s vajíčkom
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 450 g špenát
- 1 polievková lyžica olivový olej
- 2 šalotky
- 250 ml smotana na varenie
- 2 strúčiky cesnaku
- soľ
- mleté čierne korenie
- 4 väčších vajec
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
Na olivovom oleji opečte nakrájané 2 menšie šalotky alebo 1 väčšiu. Po chvíľke pridajte špenát. Ja som použila balenie mrazeného, ale môže byť aj čerstvý. Nechajte dusiť zhruba 15 minút. Osoľte, okoreňte a pretlačte cesnak. Potom zalejte smotanou a nechajte ešte 3 minúty povariť. Uvarte vajíčka alebo pripravte zemiakovú kašu a môžete podávať.