REKLAMA
Šťavnatá fašírka v celku
Upečte si šťavnatú fašírku v celku obalenú v lístkovom ceste a plnenú špenátom a vajíčkom.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
8
- 5 ks vajce na tvrdo
- 2 ks strúčiky cesnaku
- čerstvý špenát
- 1 pl maslo
- 1 ks mleté bravčové mäso
- 1 ks veľká cibuľa
- 2 ks veľké vajcia
- 2 pl strúhanka
- 1 ks prelisovaný strúčik cesnaku
- mleté čierne korenie
- drvená rasca
- soľ
- petržlen
- 100 g strúhaný syr
- 1 ks vajíčko na potretie
- 1 ks lístkové cesto
- sézamové semienko
- kmín
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
50 min.
1. Krok
Na panvici roztopíme maslo a orestujeme na ňom špenát. Necháme ho vychladnúť.
2. Krok
Vo veľkej mise zmiešame mleté bravčové mäso, na drobno nakrájanú cibuľu, prelisovaný cesnak, 2 vajíčka, strúhanku, nastrúhaný syr, čierne korenie, soľ a drvenú rascu.
3. Krok
Mäsovú zmes rozložíme na plát, pridáme špenát a varené vajcia v celku. Zmes zrolujeme a rolku zavinieme do lístkového cesta. Cesto potrieme vajíčkom, posypeme rascou a sezamom.
Zdroj: Facebook - DOBRÉ RECEPTY terapeuticko#kuchárska mini#megaskupinka