REKLAMA
Strúčikový prívarok podľa babičky
Je to jednoduchý recept a chutí deťom aj dospelým
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
5
- 200 g fazuľové lusky
- 600 ml voda
- 315 g zemiakov
- 300 ml mlieko
- 250 g kyslá smotana
- 65 g múka
- 35 ml ocot
- bobkový list
- pimiento
- soľ a korenie
- vegeta
- kôpor čerstvý
Odporúčané produkty
Podravka ochucovadlo
Podravka NATUR
Podravka kečup jemný
Podravka dijónska horčica
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Do vody dáme variť nakrájané strúčiky a pridáme zemiaky na kocky nakrájané, tiež bobkový list, nové korenie,soľ.
2. Krok
Varíme do zmäknutia a v miske si rozmiešame mlieko,pochúťkovú smotanu a múku,,vylejeme do strúčikov so zemiakmi a povaríme.
3. Krok
Nakoniec prihrejeme ocot a s pár lyžičkami omáčky zamiešame (to preto aby sa nám to nezdrclo),potom vylejeme do omáčky premiešame,dochutíme a môžeme papať.