REKLAMA
Zdroj: Canva
Talianske cestoviny s paradajkami
Talianke cestoviny s paradajkami je jednoduchý a rýchly recept, ktorý zvládne aj začiatočník.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 400 g cestovín
- 500 g čerstvé paradajky
- 2 strúčiky cesnaku
- olivový olej
- soľ a korenie
- bazalka
- parmezán
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale, aby boli al dente.
2. Krok
Zatiaľ čo sa cestoviny varia, paradajky umyte a nakrájajte na kúsky.
3. Krok
Na panvici rozohrejte olivový olej a pridajte k nemu pretlačený cesnak. Po minúte pridajte nakrájané paradajky s pretlakom a podusíte ich spolu asi 10 minút.
4. Krok
Uvarené cestoviny scedíte a pridáte na panvicu k paradajkám. Všetko spolu premiešajte a pár minút dusíte, aby sa chuti prepojili.
5. Krok
Pred podávaním ozdobte cestoviny čerstvou bazalkou a posypte strúhaným parmezánom.
6. Krok
Talianke cestoviny s paradajkami sú hotové a môžete ich podávať.