REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/iKTh_xpQ2m5qYialiNhu/a662f4b05c0e6722b6c83f3b1baba1.jpeg)
Tart s jahodami, bielou čokoládou a lieskovcami
Rýchly ovocný tart
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
10
- 300 g maslové sušienky
- 180 g maslo
- 100 ml mlieko
- 1 hŕstka jahody
- 1 hŕstka pražené lieskovce
- 250 g biela čokoláda
- 150 ml šľahačková smotana
Odporúčané produkty

Rajo mlieko 3,5%

Rajo maslo

Rajo smotana na šľahanie 33%

Rajo tvaroh jemný hrudkovitý
REKLAMA
Postup
25 min.
Maslové sušienky rozrdvíme v sekáčiku, pridáme roztopené maslo a mlieko ( možno nebude potrebné všetko). Hmotu natlačíme do formy na tart 24 cmJahody umyjeme a narežeme na štvrtiny. Lieskovce len nasekáme aby boli väčšie kúsky.Jahody a lieskovce rovnomerne nasypeme na korpus a opatrne zalejeme ganache. Necháme dobre stuhnúť na pár hodín v chlade.