REKLAMA
Tekvicové gnocchi
Aj ja si občas gnocchi kúpm hotové z obchodu. No vyskúšajte si pripraviť aj domáce. Príprava nie je zložitá a navyše sú zdravšie.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
Suroviny
- 200 g hokkaido pyré
- 160 g hladká špaldová múka
- 1⁄2 čl soľ
Omáčka
- 3 polievková lyžica paradajková omáčka
- 3 pl syr cottage cheese
- tvrdý syr
- konzervy Mix zeleniny z alebo mrazená
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Z ingrediencií vypracujeme cesto. Odložíme aspoň na pol hodinu do chladničky. Následne po častiach z cesta vytvoríme valček, ktorý rozkrájame na kúsky. Každý kúsok prejdeme vidličkou, aby sme vytvorili vzor. Pripravené gnocchi varíme vo vriacej vode. Hotové sú keď vyplávajú na povrch. Podávať môžeme tak, ako máme radi.
2. Krok
Ja som pripravila rýchlu omáčku. Na panvicu som pridala všetky ingrediencie aj gnocchi. Všetko som spolu premiešala, kým sa roztopil syr a môžeme podávať.