REKLAMA
Trhané bravčové mäso v žemli
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 1 kg bravčové pliecko
- 1⁄4 hrnček olej
- 5 strúčikov cesnaku
- 2 pl sójová omáčka
- 1 pl worchester omáčka
- 2 čl soľ alebo podľa vašej chuti
- mleté čierne korenie podľa chuti
- 1 čl mletá červená paprika
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
200 min.
1. Krok
Mäsko, ktoré som si včera marínovala, som dnes fajnovo upiekla. Pred pečením som okolo mäska dala cibuľu, zakryla som to celé a piekla na 140°C asi 4 hodiny.
2. Krok
Mäsko sa krásne trhalo, dala som ho do žemle, ktorú som predtým opiekla na panvici, potrela tatárskou omáčkou. Na vrch som ešte pridala opečenú cibuľku a jemne pokvapkala výpekom z mäska.