REKLAMA
Trhané bravčové mäso
Recept na pečené trhané bravčové mäso
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
6
- 2 kg bravčové pliecko
- zmes korenia na pečené mäso
- 4 strúčiky cesnak
- mleté čierne korenie
- soľ
- údená mletá paprika
- cibuľový prášok
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
180 min.
1. Krok
Mäso si umyjeme, osušíme a nožom napicháme dierky do ktorých vložíme očistený cesnak.
Zdroj: Youtube
2. Krok
V miske si zmiešame všetky koreniny a mäso poriadne v nich obalíme nahrubo.
Zdroj: Youtube
3. Krok
Mäso dáme odpočívať do fólie alebo sáčku na pár hodín do chladu.
Zdroj: Youtube
4. Krok
Pečieme tri hodiny na slabom stupni cca 160°C. Keď sa kosti oddeľujú od mäsa je hotové.
Zdroj: Youtube
5. Krok
Vidličkami upečené mäsko potrháme na malé kúsky. Ideálne použiť na prípravu burgrov, žemlí alebo iných jedál. Dobrú chuť !
Zdroj: Youtube