REKLAMA
Tvarohová bábovka
Bábovka s dávkou bielkovín. Skvelé raňajky či olovrant.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
14
- 5 ks vajec
- 70 g trstinový cukor
- Štipka soli
- 50 ml repkový olej
- 500 g jemný tvaroh
- 100 g celozrnná múka
- 70 g hladká múka
- 70 g proteín
- 1 balenie vanilínový cukor
- 1 balenie prášok do pečiva
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
70 min.
Z bielkov a štipky soli vyšľaháme tuhý sneh. Žĺtky vyšľaháme s cukrom. Zašľaháme olej a následne aj tvaroh. K žĺtkovej zmesi primiešame všetky suché ingrediencie. Nakoniec jemne vmiešame sneh z bielkov. Na pečenie som použila silikónovú formu na bábovku, ktorú som ešte vystriekala olejom v spreji. Do formy nalejeme pripravené cesto a pečieme pri teplote 170 stupňov 50 minút.