REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/nk6GAlKX-RtdMMhlNmFY/97d2cf43f55aac4861d3064832b6c8.jpeg)
Výborný domáci parížsky šalát
Na čerstvý chlebík alebo bagetku treba vyskúšať domáci parížsky šalát, ktorý je lepší než z obchodu.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 200 g jemná saláma
- 100 g nakladané kyslé uhorky
- 1 menšej cibule
- 3 pl sterilizovaného hrášku
- 250 g majonéza
- 1⁄2 kl plnotučná horčica
- soľ a korenie
- 1 kl ocot
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
20 min.
1. Krok
Cibuľku si nasekáme úplne najemno a dáme si ju do väčšej misy. Pridáme na pásiky nakrájanú salámu. Pridáme hrach.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/nk6GAlKX-RtdMMhlNmFY/b1544de3f551ee9b279d2debe4a758.jpeg)
Zdroj: Youtube
2. Krok
Nakladané uhorky nakrájame najemno a pridáme k ostatným surovinám.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/nk6GAlKX-RtdMMhlNmFY/e4c3a17f2137a6deae323a02032502.jpeg)
Zdroj: Youtube
3. Krok
Pridáme horčicu a majonézu. Osolíme a okoreníme. Všetko spolu dobre premiešame a necháme aspoň 1 hodinu postáť v chladničke.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/nk6GAlKX-RtdMMhlNmFY/becffe557d39d44b344f23f58d0c2d.jpeg)
Zdroj: Youtube