Vyprážaná cuketa na plechu
Zdravá cuketa pečená v rúre
Ingrediencie
- soľ
- korenie
- parmezán
- kokosová múka
- mandľová múka
- zmes talianských byliniek
- cesnakový prášok
- 5 kus vajce
Najnovšie letáky
Postup
Cukety si umyjeme, osušíme a nakrájame na hrubšie kolieska. Necháme bokom odstáť, aby pustili prebytočnú šťavu.
Zdroj: Youtube
Do vrecka si dáme kokosovú múku a kolieska cukety, zavrieme vrecko a zamiešame, aby sa nám cuketa v múke rovnomerne obalila.
Zdroj: Youtube
Nastrúhame si parmezán najemno.
Zdroj: Youtube
Vajíčka si rozšľaháme v miske vedľa.
Zdroj: Youtube
Do väčšej misky si dáme zvyšné suroviny - mandľovú múku, soľ, korenie, talianske korenie, parmezán a sušený cesnak.
Zdroj: Youtube
Cuketové kolieska si najskôr obalíme vo vajíčku a potom v parmezánovej zmesi.
Zdroj: Youtube
Ukladáme vedľa seba na plech, vytretý olejom.
Zdroj: Youtube
Dáme piecť do rúry, kým nebudú cukety upečené do zlata. Podávame s ľubovoľným dresingom. Dobrú chuť
Zdroj: Youtube