REKLAMA
Vývar z prepelice
Diétna a zdravá polievka
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
6
- 2 prepelice
- 1 väčšia mrkva
- 1 väčší petržlen
- 1600 ml voda
- 65 g zeler
- 1 stredná Cibuľa
- 20 g žltá paprika
- 35 g paprika
- 50 g zelená paprika
- 45 g kaleráb
- 5 bobul jalovec
- 3 bobule nové korenie
- 5 bobúľ čierne korenie
- 2 ks huba
- 2 strúčiky cesnak
- 1 malé rajčina
- vegeta
- soľ
- Vňaťou petržlenová
Odporúčané produkty
Podravka ochucovadlo
Podravka NATUR
Podravka kečup jemný
Podravka dijónska horčica
REKLAMA
Postup
180 min.
1. Krok
Do vody dáme očistené prepelice,pridáme vodu a korenie,privedieme do varu.
2. Krok
Oheň stiahneme osolíme a pomaly varíme ako tradičný vývar aspoň tri hodiny, záleží ako staré sú prepelice .
3. Krok
Dochutíme ,podávame s rezancami.