REKLAMA
Zdroj: Pixabay
Zabudnite na klasické fašírky a pripravte si tuniakové fašírky vo fitness verzii
Tuniakove fašírky fitness.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 1 cuketa
- 200 g tuniaka vo vlastnej šťave
- 50 g špaldovej múky
- 2 strúčiky cesnak
- 1 veľké vajce
- 1⁄4 čl soľ
- 1⁄4 čl mleté čierne korenie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
45 min.
1. Krok
Ako prvé si nastrúhame cuketu. Posolíme ju a necháme postáť. Po niekoľko minutách sa nám z nej uvoľní voda. Všetku vodu rukami vytlačíme.
2. Krok
Vyžmýkanú cuketu dáme do misky, pridáme tuniaka bez šťavy. Pridáme múku, vajíčko a korenie. Do zmesi prelisujeme cesnak.
3. Krok
Vypracujeme cesto na fašírky. Vytvarované fašírky poukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie.
4. Krok
Pečieme vo vyhriatej rúre na 200 stupňov asi 20 minút. V polovici pečenia ich obrátime aby boli upečené do zlata z oboch strán.
5. Krok
Výborná príloha je parená zelenina, klíčky a všetko pokvapkané limetkovou alebo citrónovou šťavou.