REKLAMA

Zapečené patizóny

REKLAMA
Patizón – unikátna letná tekvica: Zaujímavosti, pestovanie a receptové tipy

Recept nájdeš v tomto článku

Patizón – unikátna letná tekvica: Zaujímavosti, pestovanie a receptové tipy

Ingrediencie

porcií
4
  • patizón Pridané do
  • slanina Pridané do
  • huba Pridané do
  • paradajka Pridané do
  • strúhaný syr Pridané do
  • olivový olej Pridané do
  • soľ Pridané do
REKLAMA

Postup

35 min.
1. Krok

Patizóny som nakrájala na plátky, osolila som. Na každý som dala bacon, šampiňóny nakrájané na plátky, paradajky 🍅 a strúhaný syr.

2. Krok

Vegetariánska verzia bez baconu, namiesto neho plátkový syr.

3. Krok

Na plech som dala pečiaci papier, postriekala som ho troškou olivového oleja a rozložila patizóny.

4. Krok

Dať zapiecť cca 20 - 30 minút.

5. Krok

Na obed alebo aj ako teplá večera.

6. Krok

Dobrú chuť 🙂.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Pečivo

747 receptov

Obed

4876 receptov

Mäsité jedlá

2257 receptov

Nátierky

331 receptov

Mascarpone

342 receptov

Večera

4590 receptov

Torty

481 receptov

Kuracie mäso

788 receptov

Dezert

3772 receptov