REKLAMA
Zapekané zemiaky s hlivou a syrom
Veľmi chutné zemiaky, hliva a syr im dajú vybornú chuť ,nie sú suché 👌
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 830 g zemiakov
- 256 g hliva
- 104 g červená cibuľka
- 16 g cesnak
- 210 g ovčí údený syr
- 250 g pochuťková smotana
- soľ
- kmín
- Červená paprika ml
- grilovanie korenie na kura
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
120 min.
1. Krok
Zemiaky očistíme nakrájame na väčšie kocky na pekáčik,osolíme a pridáme ostatné koreniny, premiešame.
2. Krok
Hlivu nakrájame na väčšie kúsky ,cesnak nadrobno a pridáme k zemiakom a premiešame spolu.Nezabudnime pridať koreniny podľa vlastnej chuti.
3. Krok
Na vrch dáme pochúťkovú smotanu a ovčí syr údený dodá tomu veľmi dobrú chuť a vôňu, ale môžeme použiť hocijaký iný.
4. Krok
Takto pripravené v pekáčiku zakryté dáme do vyhriatej rúry na cca 1,5h pri teplote 200st.
5. Krok
Pri konci odkryjeme a zapečieme.
6. Krok
Suroviny presne vážim pretože rátam kalórie a zapisujem do kalorických tabuliek.Vy si môžete prispôsobiť podľa seba.