REKLAMA
Žemle s medvedím cesnakom
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 200 g celozrnná špaldová múka
- 200 g cottage syr
- 8 listov medvedí cesnak
- 1 ks vajce
- 1 bal kypriaci prášok
- 11⁄2 lyžičky soľ
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
25 min.
1. Krok
Medvedí cesnak nakrájame na menšie kúsky.
2. Krok
Všetky prísady spolu zmiešame a vypracujeme cesto.
3. Krok
Rozdelíme na 4 časti a vlhkými rukami vytvarujeme žemle.
4. Krok
Potrieme vodou, posypeme sezamom, ľanovými semiačkami... podľa chuti.
5. Krok
Upečieme v predhriatej rúre na 180 ° 20 - 25 minút.
6. Krok
Dobrú chuť 🙂