REKLAMA
Zdroj: FB: Slovenské jedlá a iné...,,dobroty starých materí,,
Živánska v alobale
Najlepšia živánska v alobale. Recept z kategórie všetko v jednom hrnci.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 500 g zemiakov
- 300 g bravčové stehno
- 200 g údená slanina
- 200 g klobásy
- 3 strúčiky cesnaku
- 1 Cibuľa
- 2 paradajky
- 1 paprika
- soľ
- čierne korenie mleté
- mletá sladká paprika
- rozmarýn
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
90 min.
1. Krok
Zemiaky ošúpeme a nakrájame na menšie kúsky dáme do misy. Pridáme slaninu a bravčové stehno nakrájané na menšie kúsky.
2. Krok
Pridáme nakrájanú klobásu, nakrájanú cibuľu a cesnak.
3. Krok
Na záver pridáme nakrájanú paradajku a papriku. Všetko spolu premiešame a dochutíme soľou, korením a mletou sladkou paprikou.
4. Krok
Takto pripravenú zmes plníme do alobalových misiek. Ak nemáme vytvoríme si kapsy z alobalu. Naplnené poriadne uzatvoríme.
5. Krok
Pečieme vo vyhriatej rúre na 180 stupňov asi 45 minút.