REKLAMA
Bravčová pečienka s paprikou
U nás veľmi obľúbený spôsob prípravy, menej populárnej bravčovej pečienky.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 500 g bravčová pečienka
- 1 zelená paprika
- 4 pl zemiakový škrob
- 3 kl worcesterská omáčka
- soľ
- čierne korenie a mletá rasca
- bravčová masť
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Bravčovú pečienku si opláchneme, očistíme a nakrájame na malinké kocky, ktoré poprášime solamylom a premiešame.
2. Krok
Cibuľu očistíme aj papriku a nakrájame na plátky. V hrnci si rozpálime masť a opečieme cibuľu aj papriku. K orestovanej zelenine pridáme pečienku a opekáme na prudkom ohni. Mäso osolíme, okoreníme, pridáme rascu a worcestrovú omáčku. Podlejeme vodou a dusíme do mäkka.
3. Krok
Najlepšie chutí s dusenou ryžou a kyslou uhorkou.