REKLAMA
Bravčové mäso na hríboch
Bravčové dusené na hubách
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 1⁄2 kg bravčového mäsa
- 5 strúčikov cesnak
- 1 stredná Cibuľa
- 2 pl sójovej omáčky
- 2 pl octu
- 2 pl maslo
- 1 pohár voda
- soľ
- šľahačka
- šampiňóny alebo hríby
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
40 min.
1. Krok
Maslo si na panvici necháme roztopiť a pridáme nakrájanú cibuľu. Restujeme do sklovita.
Zdroj: Youtube
2. Krok
Pridáme na kocky nakrájané bravčové mäso, nasekaný cesnak a opekáme, kým sa mäso nestiahne zo všetkých strán.
Zdroj: Youtube
3. Krok
Pridáme sójovú omáčku a ocot. Miešame a opekáme pár minút.
Zdroj: Youtube
4. Krok
Pridáme vodu a necháme dusiť. Osolíme a okoreníme.
Zdroj: Youtube
5. Krok
Zalejeme smotanou a opäť dusíme.
Zdroj: Youtube
6. Krok
Pridáme nakrájané huby a dusíme ešte aspoň 20 minút. Stiahneme z plotne a môžeme podávať. Dobrú chuť
Zdroj: Youtube