REKLAMA

Bravčové mäso s hubami

Bravčové mäso s hubami na smotane je klasické slovenské jedlo. Perfektnou prílohou k nemu je ryža alebo zemiaková kaša a zeleninový šalát.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 500 g bravčového mäsa Pridané do
  • 250 g hub Pridané do
  • 200 ml smotany na varenie Pridané do
  • 1 ks Cibuľa Pridané do
  • 2 strúčiky cesnaku Pridané do
  • 12 l vody Pridané do
  • 1 pl horčice Pridané do
  • soľ a čierne korenie Pridané do
  • olej Pridané do
REKLAMA

Postup

75 min.
1. Krok

Bravčové mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na menšie plátky. Potom ho osolíme, okoreníme a opečieme na panvici s trochou oleja.

2. Krok

Očistenú a nasekanú cibuľu pridáme k mäsu a restujeme ju, dokým nezíska zlatistú farbu.

3. Krok

Na panvicu pridáme nakrájané huby a restujeme ich spoločne s mäsom a cibuľou. Nasekaný cesnak pridáme až ku koncu, aby nezhorkol.

4. Krok

Keď sú huby mäkké, podlejeme ich vodou, pridáme horčicu a všetko spolu prevaríme do mäkka.

5. Krok

Na záver pridáme smotanu, premiešame všetko spolu a necháme ešte chvíľu povariť.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4892 receptov

Veľkonočné

246 receptov

Mäsité jedlá

2263 receptov

Dezert

3781 receptov

Mascarpone

343 receptov

Nátierky

335 receptov

Pečivo

753 receptov

Raňajky

1511 receptov