REKLAMA
Zdroj: arfo from Getty Images
Bravčové plátky na hubách
Vkusné a jednoduché jedlo z bravčových plátkov a húb, ktoré skvelo zapadne do každého menu. Takýto pokrm si zamilujú všetci milovníci mäsa a húb.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
hlavne suroviny
- 4 kus bravčové plátky
- 500 g čerstvé huby
- 2 kus Cibuľa
- 4 strúčiky cesnak
- 2 pl olej
korenie a ochucovadla
- 1 čl soľ
- 1 čl mleté čierne korenie
- 1 čl majoránka
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
45 min.
1. Krok
Bravčové plátky očistíme a osolíme. Cibuľu nakrájame na drobno a cesnak pretlačíme. Na panvici rozpáliť olej a opražíme cibuľu s cesnakom.
2. Krok
Pridáme plátky bravčového mäsa a opečieme ich z oboch strán. Potom z panvice vyberieme a necháme odstáť.
3. Krok
Do panvice pridáme nakrájané huby, osolíme, okoreníme a restujeme. Potom pridáme mäso späť do panvice a všetko spolu prehrejeme.
4. Krok
Na záver posypeme majoránkou a podávame s prílohou podľa vlastnej chuti.