REKLAMA
Bravčové plece na šťave
Tento recept je nenáročný na prípravu a môže sa podávať s ryžou, cestovinami alebo zemiakovou kašou.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
10
- 1 kg bravčového pleca
- 4 strúčiky cesnak
- sušené hríby
- worcesterská omáčka
- mletej rasce
- soľ
- mleté čierne korenie
- majoránka
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
75 min.
1. Krok
Plece si nakrájame na kocky a hríby namočíme do vody, necháme ich napučať.
2. Krok
Vo veľkom hrnci si na troche oleja opečieme cibuľku a cesnak. Pridáme mäso a necháme zatiahnuť.
3. Krok
Pridáme koreniny okrem majoránky a necháme prepiecť cca 15 minút.
4. Krok
Pridáme trochu vody a hríby a necháme dusiť pokiaľ mäso nebude hotové. Pred koncom pridáme majoránku.