REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/8tiGVXfI54Uoe5yH_ZTz/3fa3c707612be20314d45d6ae8b502fd.png)
Bryndzová nátierka s medvedím cesnakom
Delikátna májová bryndza v kombinácii s medvedím cesnakom je fantastická.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
15
- 200 g bryndza
- 1 čajová lyžička mletá paprika - sladká
- 1 polievková lyžica maslo
- medvedí cesnak
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
10 min.
Bryndzu vymiešame s červenou paprikou a maslom. Do nátierky vmiešame nadrobno nakrájaný alebo zmixovaný medvedí cesnak. Bryndzová nátierka chutí najlepšie na opečenom celozrnnom pečive s čerstvou zeleninou.
dal by som si