REKLAMA
Cestoviny s tuniakom a pretlakom
Recept na výborné cestoviny s tuniakom a paradajkovým pretlakom.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 500 g cestovín
- 2 plechovky tuniaka v oleji
- 400 g paradajkového pretlaku
- 1 ks Cibuľa
- 3 strúčiky cesnaku
- lyžica olivového oleja
- soľ a korenie podľa chuti
- petržlen alebo bazalka na ozdobenie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Cestoviny uvaríme podľa návodu na balení.
2. Krok
Cibuľu a cesnak olúpeme a nadrobno nakrájame. Na panvici rozpálime olivový olej a pridáme k nemu cibuľu s cesnakom.
3. Krok
Keď je cibuľa sklovitá, pridáme na panvicu pretlak z paradajok a všetko spolu osolíme a okoreníme. Necháme pomaly dusiť.
4. Krok
Pridáme tuniaka (bez oleja, v ktorom bol) do omáčky a dobre ho premiešame. Zmes necháme ešte chvíľu povariť, aby sa všetky chute prepojili.
5. Krok
Hotovú omáčku pridáme k uvareným cestovinám a premiešame.
6. Krok
Na záver pokrm ozdobíme petržlenom alebo bazalkou.