REKLAMA

Cestoviny s tuniakom a pretlakom

Recept na výborné cestoviny s tuniakom a paradajkovým pretlakom.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 500 g cestovín Pridané do
  • 2 plechovky tuniaka v oleji Pridané do
  • 400 g paradajkového pretlaku Pridané do
  • 1 ks Cibuľa Pridané do
  • 3 strúčiky cesnaku Pridané do
  • lyžica olivového oleja Pridané do
  • soľ a korenie podľa chuti Pridané do
  • petržlen alebo bazalka na ozdobenie Pridané do
REKLAMA

Postup

30 min.
1. Krok

Cestoviny uvaríme podľa návodu na balení.

2. Krok

Cibuľu a cesnak olúpeme a nadrobno nakrájame. Na panvici rozpálime olivový olej a pridáme k nemu cibuľu s cesnakom.

3. Krok

Keď je cibuľa sklovitá, pridáme na panvicu pretlak z paradajok a všetko spolu osolíme a okoreníme. Necháme pomaly dusiť.

4. Krok

Pridáme tuniaka (bez oleja, v ktorom bol) do omáčky a dobre ho premiešame. Zmes necháme ešte chvíľu povariť, aby sa všetky chute prepojili.

5. Krok

Hotovú omáčku pridáme k uvareným cestovinám a premiešame.

6. Krok

Na záver pokrm ozdobíme petržlenom alebo bazalkou.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4717 receptov

Mäsité jedlá

2215 receptov

Večera

4427 receptov

Mascarpone

338 receptov

Pre diabetikov

633 receptov

Lacné jedlá

1490 receptov

Kuracie mäso

777 receptov

Dezert

3610 receptov