REKLAMA

Čínske rezance

REKLAMA
35 rýchlych jedál, ktoré nezruinujú peňaženku

Recept nájdeš v tomto článku

35 rýchlych jedál, ktoré nezruinujú peňaženku

Ingrediencie

porcií
4
  • 600 g zeleninovej zmesi na čínu wok alebo lidl značka Pridané do
  • 2 pl oleja Pridané do
  • 5 pl Med Pridané do
  • sezam Pridané do
  • trošku vody na podliatie Pridané do
  • zázvor Pridané do
  • št čínskeho korenia 5 chutí Pridané do
  • 2 strúčiky cesnak Pridané do
  • soľ Pridané do
  • mleté čierne korenie Pridané do
  • chili paprička Pridané do
  • sklenené rezance Pridané do
REKLAMA

Postup

30 min.
1. Krok

Najprv si daj na panvicu olej a následne pridaj med. Chvíľku nechaj a posyp husto sezamom.

2. Krok

Do tohto základu si pridaj zeleninu.

3. Krok

Podlej trošku vodou, a nechaj zakryté na malom plameni dusiť.

4. Krok

Keď bude zeleninka hotová, nechaj vodu odpariť na minimum a dochuť podľa seba (cesnak, soľ, korenie atd)

5. Krok

S čínskym korením opatrne- je výrazné.

6. Krok

Výsledná chuť má byť taká sladko- slaná, ja dávam občas aj chilli 😊

7. Krok

Potom si sprav sklenené rezance vo vode- stačí fakt chvíľka, takže pozor .

8. Krok

Následne ich preceď (ja si zvyknem 3/4 trošku nakrájať) Nie je to potrebné, ale mne sa to lepšie mieša potom, je to lepšie spojené :)

9. Krok

Potom pridaj rezance k zeleninovej zmesi, riadne premiešaj a na strednom plameni trošku opeč.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4590 receptov

Mäsité jedlá

2168 receptov

Večera

4294 receptov

Mascarpone

329 receptov

Raňajky

1347 receptov

Cestoviny

518 receptov

Zaváranie

145 receptov