REKLAMA
Čínske rezance
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 600 g zeleninovej zmesi na čínu wok alebo lidl značka
- 2 pl oleja
- 5 pl Med
- sezam
- trošku vody na podliatie
- zázvor
- št čínskeho korenia 5 chutí
- 2 strúčiky cesnak
- soľ
- mleté čierne korenie
- chili paprička
- sklenené rezance
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Najprv si daj na panvicu olej a následne pridaj med. Chvíľku nechaj a posyp husto sezamom.
2. Krok
Do tohto základu si pridaj zeleninu.
3. Krok
Podlej trošku vodou, a nechaj zakryté na malom plameni dusiť.
4. Krok
Keď bude zeleninka hotová, nechaj vodu odpariť na minimum a dochuť podľa seba (cesnak, soľ, korenie atd)
5. Krok
S čínskym korením opatrne- je výrazné.
6. Krok
Výsledná chuť má byť taká sladko- slaná, ja dávam občas aj chilli 😊
7. Krok
Potom si sprav sklenené rezance vo vode- stačí fakt chvíľka, takže pozor .
8. Krok
Následne ich preceď (ja si zvyknem 3/4 trošku nakrájať) Nie je to potrebné, ale mne sa to lepšie mieša potom, je to lepšie spojené :)
9. Krok
Potom pridaj rezance k zeleninovej zmesi, riadne premiešaj a na strednom plameni trošku opeč.