REKLAMA
Domáce hamburgery
Domáce hamburgery pripravené v pohodlí domova. Šťavnaté a podľa našich preferencií.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 500 g mletého hovädzieho alebo bravčového mäsa
- 1 Cibuľa
- 2 strúčiky cesnaku
- 1 vajce
- 1 lyžička soľ
- 1⁄2 lyžičky mleté čierne korenie
- 4 hamburgerové žemle
- 4 plátky paradajky
- 4 listy šalátu
- 4 ks volské oko
- 4 plátky sýru
- 4 Lyžice majonézy
- kečup podľa chuti
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
V miske zmiešajte mleté mäso, najemno nasekanú cibuľu, prelisovaný cesnak, vajce, soľ a korenie.
2. Krok
Rukou dobre premiešajte a vytvorte 4 placky v tvare burgerov.
3. Krok
Na panvici opečte na každej strane približne 2-3 minúty.
4. Krok
Na každý burger položte plátok syra a nechajte jemne roztiecť.
5. Krok
6emle si rozrežťe na polovicu a opečte ju z jednej strany. Na žemle položte list šalátu a plátok paradajky.
6. Krok
Na plátok mäsa s roztopeným syrom pridajte lyžicu majonézy a kečupu.
7. Krok
Uložte ju na šalát, pridajte pripravené volské oko a priložte zvyškom žemle. Môžete podávať.