REKLAMA

Grilované rebierka s medom

Sladko pikantné grilované rebierka

REKLAMA
Ako grilovať? S tipmi na grilovanie pripravíš výborné mäso, syry aj zeleninu

Recept nájdeš v tomto článku

Ako grilovať? S tipmi na grilovanie pripravíš výborné mäso, syry aj zeleninu

Ingrediencie

porcií
4

Suroviny

  • 1000 bravčové rebrá Pridané do
  • olej na pečenie Pridané do

Marináda

  • 2 pl worchestrová omáčka Pridané do
  • 1 pl sójovej omáčky Pridané do
  • 1 kl čilli omáčka alebo kúsok posekanej čilli papričky Pridané do
  • 2 pl paradajkový pretlak alebo kečup Pridané do
  • 3 ks strúčiky cesnaku Pridané do
  • 2 pl olej Pridané do
  • 3 pl Med Pridané do
  • 1 pl posekaný petržlen Pridané do
REKLAMA

Postup

70 min.
1. Krok

Rebierka umyjeme, osušíme, pokrájame pozdĺž kostí a namočíme do marinády vymiešanej z uvedených prísad.

2. Krok

V chladničke necháme marinovať niekoľko hodín a kľudne aj deň, dva, potom poukladáme do vymasteného pekáča a upečieme dočervena.

3. Krok

Pečieme min. hodinu na 200 stupňov zakryté alobalom a podliate marinádou a troškou vody.

4. Krok

Po upečení jemne zapečieme.

5. Krok

Podávame s ryžou, zemiakmi, chlebom a rôznymi pochutinami. Rebierka môžete grilovať aj na grile v alobale.

6. Krok

Posypeme vňaťou a už len zaželať Dobrú chuť !

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Pečivo

747 receptov

Obed

4876 receptov

Mäsité jedlá

2257 receptov

Nátierky

331 receptov

Mascarpone

342 receptov

Večera

4590 receptov

Torty

481 receptov

Kuracie mäso

788 receptov

Dezert

3772 receptov