REKLAMA
Grilovaný pstruh
Grilovaný pstruh s čerstvými bylinkami a pečenými paprikami
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 2 pstruhy
- 1 paprika
- 1 žltá paprika
- čerstvý kôpor
- petržlen
- 2 strúčiky cesnak
- olivový olej
- 2 citrón
- soľ
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
35 min.
1. Krok
Ryby si umyjeme a osušíme.
Zdroj: Youtube
2. Krok
Do mažiara si dáme bylinky, soľ, olej , citrónovú šťavu (podľa chuti) a cesnak. Spracujeme na bylinkovú zmes.
Zdroj: Youtube
3. Krok
Touto zmesou plníme ryby dostatočným množstvom.
Zdroj: Youtube
4. Krok
Ryby poukladáme na rošt, na vrch položíme kolieska citrónu, očistené a nakrájané polovice paprík a dáme upiecť na gril na pár minút z každej strany.
Zdroj: Youtube
5. Krok
Hotové ryby môžeme podávať, najlepšie so zeleninou a pečenými zemiakmi. Dobrú chuť
Zdroj: Youtube