REKLAMA
Hovädzie mäso na šampiňónoch
Klasický recept na hovädzie mäso na šampiňónoch, ktoré je jednoduché na prípravu a chutí super.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 500 g hovädzieho mäsa
- 250 g šampiňónov
- 1 ks Cibuľa
- 2 strúčiky cesnaku
- 100 ml smotany na varenie
- 2 pl oleja
- soľ a čierne korenie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
90 min.
1. Krok
Hovädzie mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na menšie kúsky.
2. Krok
Na panvici rozpálime olej a opečieme na ňom mäso z oboch strán.
3. Krok
Pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a pretlačený cesnak. Chvíľu ich spolu restujeme.
4. Krok
Potom pridáme očistené a na plátky nakrájané šampiňóny. Restujeme spolu ďalších 10 minút.
5. Krok
Všetko podlejeme smotanou na varenie, ochutíme soľou a korením a varíme na miernom ohni približne 30 minút do zmäknutia.